VIOn

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Vion heeft kantoren in zestien landen wereldwijd. De vier Business Units Pork, Beef, Food Service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten voor retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie.

We starte voor Vion met één foto voor het bureaublad voor de gehele organisatie. Vanuit daar groeide de opdrachten uit tot het verzorgen van sfeerfotografie, receptontwikkeling, packshots en videografie voor meerdere onderdelen en de diverse merken van Vion.

Modellen

Verschillende gebruiksmomenten met de diverse producten van Vion, die legde we voor hen vast. De modellen? Dat zijn hun eigen mensen! Hoe leuk is dat?

inspireren

Jaarlijks brengt Vion een inspiratiemagzine uit, Vionspiration. Met dit magazine inspireren ze de inkopers van retailorganisaties. Aan ons de taak om recepten te verzinnen die aansluiten bij de thema’s.

Packshots

Met zoveel verschillende divisies heeft de Vion Foodgroup natuurlijk een berg met diverse producten, naast vlees ook veel plantaardige vleesvervangers. Voor sommige packshots bezochten we de productielocaties, andere fotografeerde we in de studio.

Instructievideo’s

Naast Foodreels hebben we ook diverse instructievideo’s gemaakt voor het merk BBQ star. Kijk op ons youtube kanaal voor nog meer video’s.