Packshots

Bij een goed packshot staat het product zelf helemaal centraal en ziet de kijker direct alle belangrijke details. Packshots worden ook wel productfoto’s genoemd en worden met name gebruikt voor webshops, advertenties en foldermateriaal. Zelfs voor één packshot kan je al bij Boefkik terecht.

recepten

succade

Recepten die écht kloppen en de thuiskok of chef begeleiden om precies dat op tafel te zetten wat er op papier staat, dat is ons streven. We kunnen dit zowel voor de kritische consument als voor de veeleisende professional verzorgen.

FOODSTYLING

Softijs kersen swirl

Natuurlijk dient een gerecht heerlijk te smaken en moet de cocktail ijskoud zijn, maar voor een perfecte foto is nèt dat beetje extra gloss nodig. Zie foodstyling als visagie, we maken een gerecht niet anders, we laten het alleen net iets meer shinen.

fotografie

Frietjes op dienblad verhage

Met onze jarenlange ervaring in foodfotografie, foodstyling en setdressing brengen we jouw product zo in beeld dat het van het scherm of van het papier knalt. Precies zo in beeld gebracht dat het direct het juiste verhaal vertelt en jouw boodschap overbrengt.

ON FIRE

Behind the scenes slager videoopnames

Onze complete en professionele keuken beschikt over een ruime bar en is daarmee perfect geschikt voor demonstraties, masterclasses en foto- en videoshoots. Zeker in combinatie met alle beschikbare apparatuur, de ruime vaatwasruimte en alle denkbare materialen.

VORMGEVING

Een nieuwe huisstijl, een herkenbaar logo, een opvallende verpakking of de complete vormgeving van een kookboek, het is onze specialiteit. Het ontwerpen van deze visuele communicatie is ons vak en combineert perfect met de andere disciplines waarin we zijn gespecialiseerd.

REDACTIE

Het schrijven van jouw tekst, precies bedoeld voor degene die het gaat lezen. Of dit nu een korte en vattende tekst is voor op een website of liever een diepgaande en uitgebreide reportage bij de producent, we hebben er jarenlange ervaring mee en hebben dit zowel nationaal als internationaal verzorgd.

video

Het maken van video’s, of het nu een uitgebreide reportage, een online fooditem of een korte hands-on instructie betreft, wij maken het. Bij een video is ieder detail belangrijk: beeld en geluid dienen perfect op elkaar afgestemd te zijn en moeten de kijker meevoeren in het verhaal dat je wilt vertellen.

setdressing

Een perfect kloppend recept en een haarscherpe foto is heel belangrijk, maar zonder de juiste styling blijft het een saai beeld. Onze setdressers zorgen voor de juiste ondergronden, aankleding en props om ieder beeld naar een nog hoger plan te tillen.

Deze merken gingen u voor

TERUGBELVERZOEK